Dinner & Tango

Wil je weer eens uit? Een concert? Lekker eten? En dat ook nog eens samen met vrienden? Dat kan nu! Een Argentijnse avond in Splendor Amsterdam en jij kunt daar bij zijn, in Zoom. Het eten krijg je thuis bezorgd en tijdens de livestream laat chef Simon de Winter zien hoe je de voorbereide gerechten afmaakt. Jörgen van Rijen (trombone) en Kay Sleking (gitaar / bandoneon) spelen mooie tango’s tijdens het nuttigen van de gerechten. Het publiek wordt op een groot scherm geprojecteerd, dus je bent er echt bij!

Voorafgaand aan het concert met je vrienden in een breakout room? Geen probleem! Laat ons weten uit wie de groep moet bestaan en wij regelen het.

Na de bestelling ontvang je een automatisch gegenereerde bevestigingsmail van Thuispop en een bericht met extra informatie over de bestelling van Splendor. Let op! Hier kan enige vertraging in zitten.

Wij kunnen alleen maaltijden bezorgen in groot-Amsterdam. Als u daarbuiten woont en toch mee wilt doen, is er een mogelijkheid om de maaltijden op te halen in Abcoude. Als u hiervoor kiest, neem dan even contact op met ons, dan leggen wij uit hoe dit werkt.

UPCOMING EVENTS IN THE KITCHEN

stay updated!

subscribe to receive updates and exclusive access to content.